Over Sergio’s Trainer Survival Kit

Breinvriendelijk trainer van het 1e uurBeste Trainer, Sergio hier!

Wil jij ook leren hoe je je trainingen boeiender, uitdagender en afwisselender, kortom: breinvriendelijker maakt?

Wil je ook op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten over ‘leuk en effectief leren’?

Loop jij weleens rond met vragen als:

• Hoe ga ik om met gevoelens van onzekerheid rondom een training?
• Hoe ga ik om met weerstand van mijn deelnemers?
• Hoe houd ik de aandacht vast?
• Welke werkvormen maken een training aansprekend en interactief?
• Hoe geef ik mijn training breinvriendelijk vorm?
• Hoe kan ik zelf mijn focus vasthouden te midden van alle afleiding?

Ik weet uit ervaring: dit zijn vragen waar heel veel trainers mee worstelen… You are not alone!

Pijl2Het goed nieuws is: we weten tegenwoordig zoveel over ‘het lerende brein’, dat genoemde uitdagingen simpel te voorkomen of op te lossen zijn… En dat op een prettige manier voor zowel trainer als deelnemer.

In de Trainer’s Survival Kit hiernaast vind je antwoorden op al de vragen hierboven, dus schroom niet en vraag hem vandaag nog aan! Dan krijg je ook nog regelmatig nieuwe updates met brein-weetjes, blogs, mooie aanbiedingen en interessante links toegestuurd en je kunt je altijd weer afmelden.

2015-05-09 13.43.10 2015-05-09 12.46.53

NB: Als je het formulier hebt ingevuld krijg je eerst nog een mail ter bevestiging. Pas als je op de link in die mail hebt geklikt ontvang je ook de 2 gratis e-books.

Dit schreef trainer Jan Mandemaker over de Trainer Survival Kit:

Dag Sergio, Bedankt voor dit mooie en zeer bruikbare e-book. Ik heb het met veel plezier en enthousiasme gelezen. Erg toepasbaar op een aantal gevoelens en persoonlijke ervaringen die me op dit moment bezig houden. Je tips over onzekerheid en werkvormen zijn zeer welkom en die ga ik zeker in de praktijk toepassen.

N.a.v de workshop die jij vorig jaar hebt gegeven ben ik me meer gaan interesseren voor het breinvriendelijk trainen. Dat maakt dat ik steeds meer ga zoeken naar afwisseling in werkvormen om het leerrendement te verhogen, maar zeker ook het plezier voor de groep en mezelf. Op dat gebied kan ik nog wel wat tips gebruiken. Tot slot wil nog kwijt dat ik steeds meer geïnspireerd raak door jouw manier van kijken naar het trainerschap en welke mogelijkheden dat biedt.

Breinprincipes voor trainersNB: Als bonus ontvang je een week later het e-book ‘MANY IDEAS’ met daarin 9 breinprincipes, waarmee je in één keer helemaal bij bent en je trainingen naar het volgende level kunt brengen.
Dus wacht niet langer en zorg dat je ook dit gratis ebook bemachtigt!

Hier lees je ook nog een leuke reactie op het ebook MANY IDEAS:

Ik wil bij deze ook even reageren op je e-book, je mailtjes en blogs met diverse onderwerpen. Ik lees ze altijd met veel plezier en gebruik ze ook in mijn coaching en trainingen. Zo heb ik laatst je blog gebruikt over bange en blije foutenmakers om een stagiaire te wijzen op het feit dat stage bedoeld is om fouten te maken en daarvan te leren. Als je niks durft te doen sta je stil in je ontwikkeling. Ze hoorde me aan en fleurde er echt van op. Daarna was ze inderdaad meer ontspannen en actiever. Dus mijn dank voor alles. En vooral doorgaan!” – Lyda Baelde

2015-05-09 13.03.08 2015-04-11 14.34.00