Over de gratis cursus BVT:

Breinvriendelijk trainer van het 1e uurBeste Trainer, Sergio hier!

• Raak jij weleens uit balans door weerstand of kritische deelnemers?
• Mis je soms betrokkenheid of motivatie bij je deelnemers?
• Voel je je weleens onzeker vooraf of tijdens een training?
• Heb je het gevoel dat je trainingen dynamischer, innovatiever, leuker kunnen?
• Draai je inmiddels gewoon je programma af en wordt het een sleur?
• Heb je gebrek aan inspiratie, creativiteit of is de vonk weg?

Het mogelijke gevolg? Slechte evaluaties… minder opdrachten… minder rust… afname van werkplezier… niet goed uit de verf komen… opbranden… actuele kennis missen en achterop raken… Dit wil je niet!
En het is onnodig en doodzonde, want het kan zo veel leuker en makkelijker… We weten namelijk zo veel over het lerende brein dat genoemde uitdagingen simpel te voorkomen of op te lossen zijn…

Kortom: wil jij ook leren hoe je je trainingen boeiender, uitdagender en afwisselender, kortom: breinvriendelijker maakt?

Schrijf je nú gratis in!

Je ontvangt dan 2 x per week een mail met daarin steeds één van de 9 breinprincipes die je gaan helpen om je trainingen naar het volgende level te tillen!

Ook kun je een hele mooie aanbieding verwachten, maar dat is nog een verrassing…

Na afloop van de cursus ontvang je ook nog Sergio’s Trainer’s Survival Kit met daarin:

5 Toffe Trainerstips

5 Waanzinnige werkvormen

5 Weerstand Wegnemers

5 Onzekerheid Oplossers

5 Toffe Tijdsbespaarders

En ja, natuurlijk blijf ik je ook daarna op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. En zodra je genoeg hebt, kun je je altijd weer afmelden.

2015-05-09 13.43.10 2015-05-09 12.46.53

NB: Als je het formulier hebt ingevuld krijg je eerst nog een mail ter bevestiging. Pas als je op de link in die mail hebt geklikt ontvang je ook de 2 gratis e-books.

Albert-Jan Vink, Trainer en GZ-psycholoog:

“De training BVT heeft ons geholpen om nóg beter de aandacht vast te houden en door het geleerde toe te passen zijn onze deelnemers in staat om tot het einde van de dag bij de les te blijven.”

 

 

Marga Gooren, health-coach en trainer:

“Breinvriendelijk trainen geeft je zoveel mogelijkheden. Het sluit aan bij wetenschappelijke kennis, dus als je aan de slag gaat met die principes wéét je gewoon dat het ook echt effect gaat hebben.”

 

 

Heidi Stiegelis, ACT-trainer van Puurjezelf: “Heb de training Breinvriendelijk Trainen met veel plezier bij Sergio gevolgd. Insteek was om het leerrendement bij mijn deelnemers te verhogen. In de training zijn door Sergio op een zeer breinvriendelijk manier theorie, praktijkvoorbeelden en vaardigheden aangereikt zodat ik nu mijn eigen trainingen leuker en leerzamer kan maken.”

 

 

2015-05-09 13.03.08 2015-04-11 14.34.00