Info over het e-book ‘MANY IDEAS’

Breinvriendelijk trainer van het 1e uurHi, Wil jij ook leren hoe je je trainingen boeiender, motiverender en uitdagender, kortom: breinvriendelijker maakt?

Download dan nu gratis hiernaast het e-book MANY IDEAS en doe ook letterlijk vele nieuwe ideeën op! Het staat boordevol superhandige tips, leuke weetjes, links naar filmfragmenten en nog veel meer…

MANY IDEAS is ook een acroniem voor de 9 breinprincipes voor Trainers. Ontdek wat deze voor je kunnen betekenen en wordt óók een breinvriendelijke trainer!

Pijl2Dus wacht niet langer en bestel nu het gratis ebook! Dan krijg je ook nog regelmatig nieuwe updates met brein-weetjes, blogs, mooie aanbiedingen en interessante links toegestuurd en je kunt je altijd weer afmelden.

NB: Als je dit formulier hebt ingevuld krijg je nog een mail ter bevestiging. Pas als je op de link hebt geklikt ontvang je het gratis e-book.

Hier lees je een leuke reactie van een ex-collega:

Ik wil bij deze ook even reageren op je e-book, je mailtjes en blogs met diverse onderwerpen. Ik lees ze altijd met veel plezier en gebruik ze ook in mijn coaching en trainingen. Zo heb ik laatst je blog gebruikt over bange en blije foutenmakers om een stagiaire te wijzen op het feit dat stage bedoeld is om fouten te maken en daarvan te leren. Als je niks durft te doen sta je stil in je ontwikkeling. Ze hoorde me aan en fleurde er echt van op. Daarna was ze inderdaad meer ontspannen en actiever. Dus mijn dank voor alles. En vooral doorgaan, haha.” – Lyda Baelde

1 Comment

  • Bogel

    september 5, 2015

    Onze jongste zoon is in april 2 gweorden. Na het lezen van dit artikel het toch ook maar geprobeerd. Ik had toch nog een week vakantie. De eerste twee dagen e9e9n keer op de pot en tig keer in de broek. Mijn man zei dat ik maar moest stoppen, het was waarschijnlijk nog te vroeg ( met onze oudste vanaf 3 jaar begonnen) Maar de derde dag ging het idd beter, de vierder dag nog beter en idd een week later (bijna) zo goed als zindelijk!!! Als ik dit artikel niet had gelezen, was ik er nog niet aan begonnen! Afgelopen weekend naar de Apenheul geweest en de hele dag zonder luier en zonder ongelukjes! Ben echt supetrots op mn ventje! Heel erg bedankt!!!!!!