Hier lees je de ervaringen van deelnemers:


Breinvriendelijk-trainen-Heidi

Heidi Stiegelis, ACT-trainer van Puurjezelf: “Heb de training Breinvriendelijk Trainen met veel plezier bij Sergio gevolgd. Insteek was om het leerrendement bij mijn deelnemers te verhogen. In de training zijn door Sergio op een zeer breinvriendelijk manier theorie, praktijkvoorbeelden en vaardigheden aangereikt zodat ik nu mijn eigen trainingen leuker en leerzamer kan maken.”

 


Breinvriendelijk Trainen - AlbertJanAlbert-Jan Vink, Trainer en GZ-psycholoog:
“De training heeft ons geholpen om nóg beter de aandacht vast te houden en door het geleerde toe te passen zijn onze deelnemers in staat om tot het einde van de dag bij de les te blijven.”

 


Breinvriendelijk Trainen - Marga

 

Marga Gooren, health-coach en trainer:
“Breinvriendelijk trainen geeft je zoveel mogelijkheden. Het sluit aan bij wetenschappelijke kennis., dus als je aan der slag gaat met die principes wéét je gewoon dat het ook echt effect gaat hebben.”

 


Breinvriendelijk-Trainen-Rene

Rene van der Zaag, salestrainer: “Als eigenaar van Zaleco trainingen en advies geef ik verkoop- en klantgerichtheidstrainingen. Daarbij vind ik het belangrijk dat deelnemers op een leuke en gemakkelijk manier leren. Ik heb bij Sergio de training Breinvriendelijk trainen gevolgd. Toen ik las over de training, werd ik helemaal enthousiast. Breinvriendelijk trainen staat voor hoe ik tegen het trainingsvak aankijk. Ik wilde me er via de training verder in verdiepen. Sergio is erin geslaagd mij middelen aan te reiken, waardoor mijn trainingen nog breinvriendelijker zijn. Daar plukken mijn deelnemers uiteindelijk de vruchten van.”


Breinvriendelijk-trainen-AstridAstrid de la Fuente, Organisatie en team-trainer: “Sergio heeft een schatkist aan praktisch toepasbare weetjes waar trainers hun voordeel mee kunnen doen. Want Sergio deelt met gulle hand. De basis van die weetjes is keiharde wetenschap. Wetenschap?! Help?! Nee, hoor: tijdens de training voor trainers brengt Sergio voortdurend zijn missie in praktijk. De training heb ik dan ook ervaren als, jawel: breinvriendelijk. Als deelnemende trainer kun je je zo even verplaatsen in de schoenen van je deelnemers en ondervinden wat breinvriendelijk betekent, toevoegt, waardevol maakt. Doen!”


Breinvriendelijk Trainen - TonTon de Beer, Trainer en reclasseringswerker:
“Waarom zouden we nog steeds het spijkerschrift hanteren als we digitaal kunnen. Het is 2015… het hoort bij deze tijd. We hebben de kennis, de inzichten, de onderbouwing… pas het toe!”

 

 


Breinvriendelijk Trainen ToncoTonco Modderman, onderwijsontwikkelaar & expert politieke gevoeligheid:
“Breinvriendelijk trainen levert speelsheid op, variatie, creativiteit… Je gaat opeens op allerlei plekken dingen zien die je kunt gebruiken in je training omdat het ondersteunend werkt. En je kunt zorgen voor meer impact door de manier waarop je je training organiseert.”


3c5dbb2Herman Schroer, creatieve facilitator over de training: “Alleen al van het woord ging ik glimlachen: breinvriendelijk trainen. Voor mij een dikke streep onder mijn overtuiging dat leren gelukkig ook ontzettend leuk mag zijn! En als het daardoor óók nog ‘ns effectiever wordt, dan heb je goud in handen. Wat een feestje om te ontdekken waar hersenen op aanslaan: heldere focus, fun & fouten mogen maken als fantastisch duo, slim voortbouwen op wat er al is, en dat ook nog ‘ns samen doen. Het werkt als je zelf traint, het werkt als je getraind wordt. En het werkt zeker bij de aanstekelijke trainer Sergio, die deze uitgangspunten zelf van top tot teen uitstraalt!”


3c5dbb2Arie Speksnijder, Trainer didactische vaardigheden: “Ik vroeg mij af of ik als ervaren trainer (en opleider van trainers) wel genoeg nieuwe dingen zou kunnen leren in deze cursus. Nu ik de cursus volg, ben ik blij dat ik toch die stap heb gezet. Ik heb zeker nieuwe dingen geleerd, en heb die meteen weer toegepast in mijn eigen trainingen. De ervaringsgerichte aanpak in de cursus helpt mij om ‘weten’ om te zetten in ‘doen’. Sergio is een creatieve, deskundige en zeer respectvolle trainer, en de trainingen die hij geeft zijn leerzame feestjes. Deze cursus kan ik aanbevelen bij iedere trainer die aantoonbaar effectievere en leukere trainingen wil geven”.