Trainersinterview #1: Maarten Onderdelinden

Trainersinterview

Wie is Maarten?

Maarten Onderdelinden is zelfstandig trainer, die net als ik het trainersvak leerde in het reclasseringsveld. Hij geeft trainingen In Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht coachen en Mentaliserend coachen. Ook geeft hij voor het CBR trainingen aan mensen die zich hebben misdragen in het verkeer en hun rijbewijs kwijtraken als zij niet meedoen. Samen geven wij de training Motiverende gespreksvoering in een groepssetting.

In het interview…

In het interview vertelt hij hoe hijĀ als trainer in een gedwongen kader mensen toch weet te motiveren, welk didactisch principe hij altijd in ere houdt en wie hem inspireert. Ook deelt hij een persoonlijke blunder en nog veel meer! En hieronder vind je een filmfragment dat Maarten graag vertoont tijdens zijn trainingen.

Veel kijk- en luisterplezier!

 

Victor Frankl: Man’s Search for Meaning

Hieronder zie je de beroemde Joodse psychiater Victor Frankl in actie. Frankl overleefde Auschwitz en schreef daarna het wereldberoemde boek ‘Man’s Search for Meaning’. In onderstaand fragment vertelt hij vol passie dat we hoog moeten mikken als we het beste uit mensen willen halen:

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments are closed.